Komunikat, który pokazuje się podczas łączenia użytkownika query, wygląda następująco:

"Unknown from 108.61.78.147:47254" connected to channel
"Unknown from 108.61.78.147:47254" is now known as "GameTracker"
"GameTracker" dropped (connection lost) 

W celu ukrycia tych informacji należy wejść w zakładkę Bookmarks -> Manage Bookmarks -> Zaznaczamy połączenie, klikamy more i odznaczamy Show ServerQuery clients option.